Image Alt

Bryllup

Den store dagen

VI hjelper deg til å få en uforglemmelig feiring

Kontakt oss

Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg planlegge ditt bryllup!  Noen fornøyde gjester

  Kamilla og Gaute

  Vi hadde bryllupet vårt på Østgaard 5.september 2020, både middag/fest og vielse. Vielsen fant sted ute i hagen nede ved dammen, noe finere sted kunne vi ikke drømt om. Det ble ekstra stas å være brud når man fikk mulighet til å entre vielsen ned de fine trappene fra huset. Middagen hadde vi på Låvetoppen, flotte store lokaler med egen privat bar. Nina og Lars er supre verter, og det var ingen problemer i noen deler av prosessen. Anbefales virkelig!

  Karoline og Torkil

  Vi giftet oss på Østgaard sommeren 2020, og hadde vielsen ute ved dammen og bryllupsfesten på Låvetoppen. Vi fikk en helt uforglemmelig dag, omgivelsene er fantastiske og servicen upåklagelig. Maten var veldig god og servitørene profesjonelle, noe som var viktig for oss. Nina fikser det meste, og rask til å svare på de spørsmål man måtte ha

  Ina og Ole Preben

  Vi fikk gleden av å feire vårt livs største dag på Østgaard den 27.06.20. Vi gav hverandre vårt ja i en vakker utevielse nede ved dammen med påfølgende kakeskjæring og champagne. Servicen var enestående fra A til Å, og vi fikk mye skryt fra gjestene for valg av lokasjon for vårt bryllup. Østgaard gav oss en flott ramme for hele vårt bryllup, og vi kunne ikke vært mer fornøyde eller takknemlige for å ha fått feire dagen vår i så vakre omgivelser.