Herskapelig bryllupsfest

I våre vakre lokaler er mulighetene mange

Drømmer dere om et bryllup i skikkelig herregårdstil, eller et mer uformelt bryllup?
På Østgaard hjelper vi dere med å arrangere nettopp det bryllupet DERE ønsker!

Våre to lokaler Låvetoppen og Gildehallen er unike og har forskjellig atmosfære og sjarm, men begge lokalene er takknemlige å pynte og sette i stand til fest. Hos oss kan dere sette deres eget preg på arrangementet. Dere får tilgang til lokalet på fredag for å pynte, lørdag kan dere ha utevielse ved dammen og deretter velkomst og mingling i hagen. Mange av våre brudepar benytter anledningen til å ta nydelige bryllupsbilder i hagen og parkanlegget mens gjestene koser seg i minglingsområdet. Deretter trekker man inn i lokalet hvor det nytes av vår velkomponerte bryllupsmeny, feirer kjærligheten og danser og hygger seg ut i de små nattetimer. Sov så ut i vår store og vakre bryllupsuite.

Alle ønsker seg en uforglemmelig bryllupsdag og i våre lokaler har dere muligheten til å få alt tilrettelagt slik at drømmedagen blir oppnåelig.

Vi på Østgaard har lang erfaring og hjelper dere til en vellykket bryllupsfest! Kontakt oss gjerne for mer info.

Mat og drikke

Vår Bryllupsmeny består av nøye utvalgte råvarer og velkomponerte retter, og to ganger i året inviterer vi til prøvesmaking for våre «blivende brudepar». Her får dere smake dere gjennom ulike retter, får tips og anbefalinger fra vår vinkjeller og annen drikke, samt mulighet til å hente inspirasjon til den store dagen.

Det er garantert en kveld med mye god mat og glede, som virkelig setter dere i «bryllupsmodus».

Ønsker dere et  bryllup over flere dager, eller bruk av både Låvetoppen og Gildehallen samme dag, så kan det ordnes.

Ved et arrangement som går over flere dager kan man f.eks arrangere «Bli kjent»-aktiviteter som beachvolley, tennis, ro-konkurranser, synkronsvømming eller mye annen moro.

a

Hvorfor ikke overnatte i vår Herregårdsleilighet hele helgen, og nyte kvelden før den store dagen med gode venner og forlovere i vår vakre hage?
På selve bryllupsdagen er det stas å gjøre seg klar for et magisk bryllup i den vakre «Brudehagen».