Image Alt

Kurs og konferanse

Låvetoppen er et lyst og sjarmerende lokale i landlige omgivelser med topp teknisk standard, rask wifi, godt utstyr for både lyd og lys. Stort og gratis parkeringsområde.
Her kan man arbeide uforstyrret gjennom hele dagen.
Plass for opptil ca 150 personer.

Vi har fokus på servering av tradisjonsretter og kortreist mat etter sesong. Våre kokker gjør alt for at gjestene skal få en utsøkt matopplevelse her på gården.

Østgaard har et flott parkanlegg med mulighet for avslapning eller aktivitet. Vi kan tilby aktiviteter som er ment til å styrke samhold og trivsel. Beachvolleyball, tennis, kapproing i dammen, frisbeegolf i skogen, synkronsvømming i bassenget, hønebingo, natursti mm. Vi tilpasser aktivitetene på forhånd etter kundenes ønsker.

Østgaard har også mindre lokaler og arealer som egner seg for kurs, konferanser og møter, fra 10 til 70 pers.

Styremøter

Helt unike rom

Østgaard tilbyr helt unike rom for styremøter og generalforsamlinger (40pers).
I hovedhuset er flere rom allokert til små samlinger (maks 12pers).
Her er stedet for de som ønsker fred og ro samt en hyggelig arbeidsatmosfære.

I tillegg til møterom tilbys det også overnatting, spesialkomponerte måltider servert i herredstyresalen, cognac og kaffe i biblioteket, jacuzzibad samt diverse uteaktiviteter.

Mat og drikke

Laget fra bunnen av

Vertskapet på Østgaard er opptatt av god mat og drikke. Gamle mattradisjoner blir ivaretatt og lært videre til neste generasjon. Maten er laget fra bunnen av og da gjerne med ureiste og kortreiste råvarer. Våre kokker/samarbeidspartnere gjør sitt ytterste for at våre gjester skal få en flott matopplevelse samt gå gode og mette fra bordet.

Østgaard kan tilby lokallaget Østgaard- øl og annen god drikke. Gården rommer også et eget bakeri som er godt egnet for kurs og konferanse for opptil 40 personer. Her arrangeres det også bakerkurs hvor vi bruker den gamle bakerovnen.

Tykke steinmurer med historisk sus og gamle takkonstruksjoner danner rammen for våre unike selskapslokaler. Kan dekkes til 120 personer.

Helt unike lokaler som passer meget godt til kurs og konferanse samt til bryllup og andre arrangement, kan dekkes til 150 personer.

Hjertet i hovedhuset, for de helt spesielle anledninger. Passer til styremøter, middager, fotorom og mindre arrangementer.

Kurommet er et nyoppusset rom på låven som er godt egnet for selskaper, kurs/konferanse for opptil 70 personer.

De to lysthusene i hovedhuset er godt egnet til gruppe- og møteaktivitet eller til avslapping. De er spesiellt populære for styremøter og mindre generalforsamlinger.

Østgaards har et flott parkanlegg med store grønntarealer som blir brukt i mange sammenhenger. Flere plassser i hagen egner seg til utevielser og man har muligheten til å ta vakre bilder av brudepar og gjester.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg planlegge din neste konferanse
eller store begivenhet.