Image Alt

Kurs og konferanse

I våre konferanselokaler kan man arbeide uforstyrret gjennom hele dagen, samt ta seg gode pauser i et grønt miljø på utsiden.

Låvetoppen:
Et lyst og sjarmerende lokale i landlige omgivelser med topp teknisk standard, rask wifi, godt utstyr for både lyd og lys.
Plass for opptil 150 pers.

Kurommet:
Et noe mindre lokale, men med samme standard som Låvetoppen.
Plass for opptil 70 pers.

Vi kan ordne ulike typer konferanseoppsett.

I alle våre konferansepakker har vi fokus på servering av tradisjonsretter og kortreist mat etter sesong. Våre kokker gjør alt for at gjestene skal få en utsøkt matopplevelse her på gården.

Østgaard har et flott parkanlegg med mulighet for avslapning eller aktivitet. Vi kan i tillegg tilby artige aktiviteter som er ment til å styrke samhold og trivsel.
F.eks, beachvolleyball, tennis, kapproing i dammen, frisbeegolf i skogen, synkronsvømming i bassenget, hønebingo, natursti mm.
Vi tilpasser alltid aktivitetene på forhånd etter kundenes ønsker.

Ønskes det møterom for mindre grupper, fra 4 – 20 pers, så har vi egnede lokaler for det.

Gratis parkering for alle våre gjester.

Styremøter

Helt unike rom

Østgaard tilbyr helt unike rom for styremøter og generalforsamlinger, 4 – 20 pers.
I hovedhuset er flere rom allokert til små samlinger.
Her er stedet for de som ønsker fred og ro samt en hyggelig arbeidsatmosfære.

I tillegg til møterom tilbys det også overnatting, spesialkomponerte måltider servert i herredstyresalen, cognac og kaffe i biblioteket, jacuzzibad samt diverse uteaktiviteter.

Mat og drikke

Laget fra bunnen av

Vertskapet på Østgaard er opptatt av god mat og drikke. Gamle mattradisjoner blir ivaretatt og lært videre til neste generasjon. Maten er laget fra bunnen av og da helst med korte – og ureiste råvarer. Våre kokker gjør sitt ytterste for at våre gjester skal få en flott matopplevelse samt gå gode og mette fra bordet.

Gårdsbutikken, Fru Østgaard, er et koselig sted hvor man kan nyte lunsjen, eller kanskje dere vil steke deres egen pizza i bakerovnen der.
Her arrangeres også kurs i baking m.m.

Tykke steinmurer med historisk sus og gamle takkonstruksjoner danner rammen for våre unike selskapslokaler. Kan dekkes til 120 personer.

Helt unike lokaler som passer meget godt til kurs og konferanse samt til bryllup og andre arrangement, kan dekkes til 150 personer.

Hjertet i hovedhuset, for de helt spesielle anledninger. Passer til styremøter, middager, fotorom og mindre arrangementer.

Kurommet er et nyoppusset rom på låven som er godt egnet for selskaper, kurs/konferanse for opptil 70 personer.

De to lysthusene i hovedhuset er godt egnet til gruppe- og møteaktivitet eller til avslapping. De er spesiellt populære for styremøter og mindre generalforsamlinger.

Østgaards har et flott parkanlegg med store grønntarealer som blir brukt i mange sammenhenger. Flere plassser i hagen egner seg til utevielser og man har muligheten til å ta vakre bilder av brudepar og gjester.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg planlegge din neste konferanse
eller store begivenhet.